-->

Platinum kredittkort

I Norge er kredittkort en av de vanligste betalingsformene. Mange kredittkort kommer med en rekke fordeler, og noen av de mest eksklusive kortene kalles gullkort eller platinumkort. Platinumkort gir deg en unik mulighet til å dra nytte av et bredt utvalg av fordeler, som for eksempel forsikring, rabatter på hoteller og flyreiser, samt tilgang til eksklusive arrangementer og opplevelser.


Det finnes flere forskjellige platinumkort på markedet i Norge, og hver av disse kortene kommer med sine egne fordeler og ulemper. I denne artikkelen vil vi se nærmere på noen av de beste platinumkortene i Norge, hva som skiller dem fra hverandre, og hvilke fordeler de har å tilby.


American Express Platinum

American Express Platinum er en av de mest eksklusive kortene på markedet, og det er også et av de mest ettertraktede kortene. Det gir deg tilgang til Priority Pass-lounger på flyplasser over hele verden, og gir deg også tilgang til flere fine hoteller og flyselskaper som samarbeider med American Express. Du får også reiseforsikring og avbestillingsforsikring når du betaler reisen med kortet.


I tillegg kan du tjene Membership Rewards-poeng på alle kjøpene dine, som du kan bruke til å betale for flyreiser, hotell og opplevelser. Ulempene med American Express Platinum er at det krever høy inntekt, og det kan være vanskelig å få kortet hvis du ikke oppfyller kravene.


DNB Mastercard Platinum

DNB Mastercard Platinum er et annet populært gullkort, og det gir deg mange av de samme fordelene som American Express Platinum. Du får tilgang til loungene på flyplasser over hele verden, og du kan tjene bonuspoeng på alle kjøpene dine som du kan bruke til å betale for flyreiser, hotell og opplevelser.
Kortet har også reiseforsikring, avbestillingsforsikring og annen forsikring inkludert, og du får rabatter på hoteller og restauranter.


SAS EuroBonus American Express Platinum
SAS EuroBonus American Express Platinum er et gullkort som er spesielt utviklet for SAS EuroBonus-medlemmer.  Her er noen av fordelene med dette kortet: Kortet gir deg muligheten til å tjene bonuspoeng når du bruker det til å betale for varer og tjenester. Bonuspoengene kan deretter innløses for flybilletter og andre belønninger som tilbys av SAS EuroBonus-programmet.


Med SAS EuroBonus American Express Platinum kan du nyte godt av prioritert boarding på flyplassene i hele verden. Dette kan spare deg for tid og gjøre reiseopplevelsen mer behagelig.
 Kortet tilbyr en rekke reiseforsikringer, inkludert avbestillingsforsikring, forsinkelsesforsikring og bagasjeforsikring. Dette gir deg en ekstra trygghet når du er på reise.


Med SAS EuroBonus American Express Platinum får du tilgang til over 1 200 lounger over hele verden, inkludert SAS-lounger og Star Alliance-lounger. Dette gjør at du kan slappe av og nyte komforten før flyturen.
 Kortet tilbyr også en rekke rabatter på flyreiser, hotell, leiebil og andre tjenester som kan være nyttige når du er på reise.
 Samlet sett kan SAS EuroBonus American Express Platinum være en god investering for SAS EuroBonus-medlemmer som reiser mye. Kortet tilbyr en rekke fordeler som kan gjøre reiseopplevelsen mer behagelig og økonomisk fordelaktig.

Nyest Eldre

Related Posts

There is no other posts in this category.

Legg inn en kommentar