-->

Beste Gullkort

Det finnes en del gullkort på det norske markedet, og hvis du vil ha et gold kredittkort i dag, kan du søke her hos noen av de mest populære kortutstederene nå.


Men det beste kredittkortet for deg er ikke nødvendigvis et gullkort, men kanskje et fordelskort eller et rabbatkort. De forskjellige kredittkortene i Norge har nå en del forskjellige fordeler knyttet opp i mot seg, og det er kanskje ikke bare bare fargen på kortet du bør se på før du bestemmer deg for hvilket kredittkort du vil ha.

Du bør se på om f.eks reiseforsikring er inkludert eller andre fordeler på reise som gebyrfrie uttak av kontanter, hvis du reiser en del utenlands. Bruker du kortet mest  til shopping i Norge, er jo ikke de førstnevnte fordelene like relevante, så det gjelder i det store og det hele og bare tenke seg om, og gjøre et valg basert på vanlig norsk bondevett. Kanskje er det da et annet kort enn et gullkort du egentlig har bruk for.

Hvis du uansett har kommet frem til at det er et gullkort du vil ha, kan det anbefales å søke om Santander Bank sitt Visa Gold, hvor du kan søke om kortet om du er over 20 år gammel og ikke har noen betalingsanmerkninger. Dette kortet markedsføres som Gebyrfri Visa, fordi det ikke tilkommer gebyrer verken i Norge eller i utlandet.

Du finner også en rekke andre gode kredittkort i oversikten over her, og du kan søke om det kortet du mener passer best for deg. Tenk på at de finnes forskjellige aldersgrenser, hos de ulike bankene og kredittselskapene, hvor minstealderen alltid er 18 år, men det er ikke uvanlig med både 20 og 23 års nedre aldersgrense.

Related Posts

There is no other posts in this category.

Legg inn en kommentar