-->

Supreme Card Gold

Det nye kredittkortet Supreme Card Gold fra Resurs Bank, er et gullkort med full fleksibilitet når det gjelder hvordan du vil betale regningen din. Din faktura blir sendt til deg måneden etter og du kan da velge å betale hele det utestående beløpet med det samme, eller om du ønsker å dele opp totalen over den tid som passer best for deg. Du kan søke om Supreme Card Gold om du er over 20 år og har fast inntekt. Med betalingsanmerkninger vil din søknad bli avvist og du må også bo i Norge. Søk under her:

Du kan bruke dette kredittkortet som et bonuskort ettersom du kan samle poeng når du handler med kortet, og benytte poengene i poengbutikken til Resurs Bank. Der kan du handle forskjellige kurs, mange ulike produkter, gavekort på forskjellige nettbutikker og mye annet. 1 krone du handler for blir automatisk til 1 poeng som kan brukes i poengbutikken.

Supreme Card har ingen årsavgift og gir deg en gratis reiseforsikring når minst 50 % av reisen er betalt med kortet. Kortet fungerer da bra som et ekstrakort.

Nøkkeltall:
Kredittramme - 75.000,-
Effektiv rente - 26,25 %

Rentefri periode - 30-60 dager
Ekstrakort - 50,-
Årsgebyr - 0,-

Når du bestiller kredittkort via Supreme Card, får du automatisk 10.000 poeng i en velkomstgave for nye kunder.

Related Posts

There is no other posts in this category.

Legg inn en kommentar