-->

Kredittkort

Her kommer snart den helt nye visagold.no, men du kan allerede nå bestille deg et nytt kredittkort.
Velg mellom MasterCard eller Visa Gold fra re:member card. Dette kredittkortet gir deg opp til 25 % rabatt i mer enn 200 nettbutikker, gratis reise- og avbestillingsforsikring når over 50 % av reisen blir betalt med re:member card, en kredittgrense på opp til 125.000 kroner og inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. For å kunne søke om re:member card må du være over 18 år, ha en inntekt på minimum 150.000 kroner og ikke ha noen betalingsanmerkninger. Kortet har ingen årspris eller gebyr ved varekjøp. Du kan søke med BankID og signere søknaden direkte.

Gebyrfri Visa Gold fra Santander Consumer Bank er et helt gebyrfritt kredittkort. Dette kredittkortet gir deg rabatter på Comfort og Clarion hoteller, leiebiler og flere norske nettbutikker, en gratis reise- og avbestillingsforsikring når over 50 % av reisen blir betalt med Gebyrfri Visa Gold, en kredittgrense på opp til 100.000 kroner og inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. For å kunne søke om Gebyrfri Visa Gold må du være over 20 år, ha en fast inntekt og ikke ha noen betalingsanmerkninger. Kortet har ingen årspris eller gebyr ved varekjøp.

Hvis du i stedet for et vanlig Visa gullkort heller ønsker tilgang til eksklusive fordeler, er Vip Credit Card kortet for deg. Dette er nemlig et kredittkort som gir deg en rekke rabatter og fordeler som gratis inn på de beste utestedene rundt om i Norge. Kortet har en kredittramme på inntil 100.000 kroner og er gratis å skaffe seg, samtidig som alle nye kunder får en eksklusiv velkomstpakke. Les om andre Visa Gold kredittkort lenger opp her på siden. 

Kredittkortet fra Shell er ikke bare et kort som gir rabatt på drivstoff, for du får nemlig 1 % Trumfrabatt på alt du kjøper med kortet over hele verden. Når du tanker hos Shell får du hele 40 øre per liter i Trumfbonus, så dette er et kredittkort med meget gode rabattavtaler. Shell tilbyr en kredittramme på opptil 75.000 kroner og kortet har ingen årsavgift eller etableringsgebyr. Du handler gebyrfritt med Shell Mastercard og sparer mye penger på både drivstoff og alt annet du handler med kortet. 

Et Cresco Gold kredittkort er et kjekt kort å ha i reserve for eksempel i forbindelse med utenlandsreiser. Gullkortet gir deg inntil 100.000 kroner i kredittgrense og har ikke årsgebyr eller andre administrasjonskostnader såfremt du velger å motta en eFaktura. Cresco Gold gir en rentefri betalingsutsettelse på inntil 45 dager. Kortet kan benyttes over hele verden hvor VISA-kort aksepteres som betalingsmiddel. Husk hvis bruken går over styr bør du refinansiere dine kredittkort for å spare penger. Cresco Gold er et godt alternativ hvis du er på jakt etter et kredittkort for å ha i reserve.
 
Nyere Eldst

Related Posts

There is no other posts in this category.