-->

Gullkort med lave renter

Her finner du noen kredittkort som har noen av markedets laveste renter. Nå kan du snart skaffe deg en oversikt over kredittkort med lave renter. I dag har vi mange forskjellige tilbydere av kredittkort i Norge, og vilkårene og rentesatsene varierer relativt mye. Selv om alle kredittselskaper tilbyr en rentefri betalingsutsettelse på mellom 30 og 52 dager, vil det være fornuftig å se etter kort som har lavest mulig rente etter at den rentefrie perioden er over, i hvert fall hvis du ikke planlegger å betale ned hele regningen med det samme. Det er ingen grunn til å ikke skaffe et nytt kredittkort med bedre vilkår enn det du allerede har, bare for å være trofast mot den banken eller det selskapet som du allerede benytter. I Norge bytter vi selskap alt for sjelden, om det gjelder bank, forsikringsselskap, teleoperatør eller hva det skulle være. Skaff deg derfor i dag et kredittkort med lav rente, og spar penger på dine renteutgifter!

Hele vitsen med å ha et kredittkort er enten å spare penger på bonuser og rabattavtaler, eller for å utsette betalingen i et gitt tidsrom. Hvis det er sistnevnte som er hovedårsaken, bør man jo også da se til å betale så lite som mulig, og også da spare penger. Noen av våre annonsører har i dag noen av de laveste renten på kredittkort i Norge. Du behøver heller ikke bytte bank for å skaffe deg ett av disse kortene. Skaff deg et kort som har lavere renter enn de andre som tilbys i dag, og du kan på denne måte spare penger på de månedtlige kredittkortregningene. Penger spart er penger tjent, så velg deg rett kort.

 


Hvis du uansett betaler i rett tid hver eneste måned, behøver du egentlig ikke ta noe særlig høyde for hvilken rentesats kortet innehar, men heller se på hvilke fordeler som er tilknyttet det kredittkortet du bør skaffe deg. Her har vi i hovedsak fokus på ulike gullkort som gir forskjellige fordeler, så les deg opp på hvilke fordeler som passer best for deg. Mye kommer ann på ditt handlemønster, men også hvor det er mest penger å spare. Som regel vil det lønne seg å ha flere ulike kort for å kunne maksimere de fordelene som finnes i kredittkortmarkedet.

Planlegger du ikke å betale alt med en gang, bør du se på forskjellen på et kredittkort og forbrukslån
Hovedsakelig er forskjellen på kredittkort og forbrukslån at kredittkortgjeld har et kortere tidsperspektiv enn forbrukslån. Generelt sett kan du også låne mer penger med et forbrukslån enn på et kredittkort, og selvfølgelig er kredittkortet noe du bruker for å betale med, mens et forbrukslån får du utbetalt som en hel sum. Vi kan selvfølgelig finne mange flere forskjeller på disse typene av finansiering, men i det store og det hele er dette de to største forskjellene. Det man hele tiden skal ha i bakhodet, er egentlig hvor mye må jeg låne og hvorfor? Hvor viktig er det i forhold til å måtte betale tilbake en del penger i form av renter.

Hvilken låneform er fordelaktig?

Du må riktignok søke for å få et forbrukslån, men prosessen er ganske rett frem, og du får som regel pengene overført direkte til din konto når lånet er godkjent. Som nevnt så er det forventet at du betaler tilbake kredittkortgjeld raskt, ofte vil det begynne å bli lagt til veldig dyre renter på kredittkort etter 1-2 måneder. Ved et forbrukslån får du derimot en avtalt rente fra første dag, men det er ikke forventet at du skal betale tilbake alt med en gang. For mange så er forbrukslån et bedre lån siden du får hele summen utbetalt, du slipper å stille med sikkerhet, og du bestemmer hva du skal bruke pengene på.

Related Posts

There is no other posts in this category.

Legg inn en kommentar