-->

Hvorfor benytte låneagenter?

Mange lurer på hvorfor man bør benytte låneagenter når man selv kan snakke med banken. Svaret er enkelt; man sparer både tid og penger. For de som er usikre på hva en låneagent er, så er dette en som forhandler med banker på vegne av deg. Låneagentene samarbeider med forskjellige banker og får betaling fra banken hvis kunden velger å ta opp lån eller kredittkort i den banken. Så er hvorfor benytte låneagenter? Vil de ikke bare være opptatt av å tjene penger?

Hvorfor benytte låneagenter?

Selv om låneagenter får en provisjon av banken, er det viktig for dem å finne det beste lånet eller kredittkortet. For det er helt opp til kunden å bestemme hvor de vil skaffe seg muligheter for finansiering. Hvis kunden ikke velger en av de bankene låneagenten anbefaler eller får et tilbud hos, tjener låneagenten ingenting. Derfor jobber disse hardt for å sikre at kundene får de beste betingelsene. Ettersom låneagentene har kontakter i mange banker, kan de enkelt finne ut hvilke bank som passer deg best.

Dette kan man jo gjøre selv?
Å søke om kredittkort, sjekke rentevilkår og alt annet kan alle gjøre. Det er heller ikke vanskelig å levere søknader hos flere banker for så og velge den beste. Fordelen med å benytte seg av en låneagent er at man slipper å bruke denne tiden. For det kan fort ta flere timer å søke igjennom nettsider, regne på tallene og sende søknader. I tillegg bør søknadene være velformulerte. Alt dette kan en låneagent gjøre, uten at du må betale agenten eller gjøre noe ekstra selv. I tillegg vil selvsagt en agent alltid være oppdatert på det siste i markedet. Derfor har de ofte tilgang til ekstra gode lånebetingelser som banken ikke annonserer til alle.

For godt til å være sant

En låneagent høres nesten for bra ut. Kunden får et uforpliktende tilbud på kredittkort eller lån, til en svært gunstig rente, uten å måtte gjøre noe ekstra arbeid og uten å betale ekstra. Er det rart at mange er skeptisk til å bruke en låneagent? Ser man til andre land, som Storbritannia, vil man se at dette systemet har fungert utmerket i mange år. Erfaringene tilsier at dette fungerer og at det åpner for at man kan få bedre og rimeligere lån, uten ekstra kostander. Så spørsmålet blir mer hvorfor skal man ikke bruke en låneagent? Sjekk ut låneagenter på nett og få et raskt og uforpliktende tilbud allerede i dag.

Related Posts

There is no other posts in this category.

Legg inn en kommentar