-->

Credits Gold - Nytt Kredittkort

Det finnes en del forskjellige gullkort på det norske markedet, og et relativt nytt kredittkort som mange skaffer seg nå er Credits Gold kredittkortet, som har en kredittramme på inntil 100.000 kroner. Det er ikke bare gullfargen som frister en del med dette kredittkortet, for det er et helt gebyrfritt kredittkort, uten årsgebyr, etableringsgebyr eller fakturagebyr, slik at dette er et kort som er billig i drivt. Du kan søke direkte om Credits Gold eller andre gullkort under her.
Mange kredittkort i Norge begynner nå å markedsføre seg som gebyrfrie kredittkort, og dette er en ubetinget fordel for deg som forbruker. Tidligere var det mer vanlig å ta årsbegyr for å utstede kredittkort, men konkurransen tiltar blant kortselskapene, og dermed slipper man som regel denne unødvendige kostnaden. Noen spesialkort fortsetter med årsavgifter, men Credits Gold er av de som har valgt en billigere løsning for de som skaffer seg kortet.

Om du betaler hele regningen i henhold til fakturaen du mottar, er dette et kredittkort som mer eller mindre er gratis i bruk. Det eneste som tilkommer er eventuellt et valutapåslag på 1,75 % om du handler med kortet i utlandet med en annen valuta enn norske kroner, men dette er per i dag helt vanlig for alle betalkort i Norge. Hvis du ikke betaler hele totalbeløpet tilkommer det selvsagt renter, og her kommer et renteeksempel, slik at det er enkelt å se hva en betalingsutsettelse vil koste: Eks: Kredittbeløp kr. 10 000 o/12 mnd. effektiv rente 21,85%, totalt kr. 11 112 for Credits Visa Gold.

Nøkkeltall:
Kredittramme - 100.000,-
Effektiv rente - 21,82 %
Rentefri periode - 43 dager
Purregebyr - 70,-
Årsgebyr - 0,-

Credits Gold Kredittkort blir i Norge utstedt av BB Bank med hovedsete i Bergen. Banken har konsesjon fra Finansdepartementet og opererer med hovedvekt innenfor privatmarkedet i Norge.

Hvis du søker om et Credits Gold kredittkort i dag, vil du også få noen tileggstjenester inkludert i kortet. For det første så inngår det en gratis reise- og avbestillingsforsikring i kortet, så fremt du betaler minst 50 % av reisekostnadene med kortet. Forsikringen gjelder også for inntil 3 medreisende, om kortinnehaver også betaler minst 50 % av reisekosten for de.

En ID tyveriforsikring er også inkludert i kredittkortet, og denne gjelder over hele verden døgnet rundt. Dette sikrer deg mot forskjellige typer av svindelforsøk som kan påføre økonomiske forpliktelser, slik som mobilabbonementer eller lån uten sikkerhet som tas opp uten at du vet om det i ditt navn. Med andre ord en veldig grei forsikring å ta med seg.

Søk om Credits Gold Visa her om du er over 18 år og ikke har inkasso eller betalinsanmerkninger.

Related Posts

There is no other posts in this category.

Legg inn en kommentar